Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

У яких випадках надміру виплачені субсидії підлягають поверненню?

August 19, 2014

Затверджено зміни до Порядку повернення коштів, надміру виплачених за призначеними субсидіями.
Згідно з внесеними змінами, повернення бюджетних асигнувань, надміру перерахованих за призначеними субсидіями, проводиться у випадках:
- виявлення свідомого подання громадянами документів із неправильними відомостями про доходи та майновий стан усіх зареєстрованих у житловому приміщенні (будинку) осіб, приховання заробітку чи іншого доходу, подання фальшивих документів;
- виявлення неправильних відомостей, виданих юрособами (довідки про доходи, про склад зареєстрованих осіб, про забезпеченість житловою площею та комунальними послугами) та фізособами - підприємцями (довідки про доходи);
- виявлення прихованої інформації про набуття права власності на житло (житлове приміщення) іншою особою, яка не була в ньому зареєстрована на перше число місяця, з якого призначена субсидія.
Повернені кошти, які були виплачені в минулих бюджетних періодах, підлягають поверненню до держбюджету, а кошти, виплачені в поточному році, повертаються на рахунок органів соцзахисту населення для подальшого їх перерахування надавачам послуг.

Спільний наказ Мінсоцполітики, Мінфіну, Мін’юсту від 18.07.14 р. № 479/763/1157/5 набуде чинності з дня офіційного опублікування.

Новини за темою:
Чим підтверджувати розмір доходів для призначення житлових субсидій?

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!