Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

У 2014 році Уряд посилить фінпідтримку заготівельних кооперативів

December 26, 2013

У 2014 році Уряд планує забезпечити сільгоспвиробників прямою та непрямою фінансовою підтримкою. Так, у проекті бюджету на 2014 рік передбачено кошти для дрібнотоварних виробників та одноосібників, зокрема, які займаються тваринництвом. Окрім того, планується зберегти податкові пільги, які цьогоріч допомогли акумулювати аграріями близько 19 мільярдів гривень. Про це Міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк розповів в ефірі телеканалу «Рада».
«Проект кошторису готовий і переданий до Верховної Ради. Що стосується аграрного сектору, то він є одним з пріоритетних напрямків. Так, окрім прямої фінансової підтримки сільгоспвиробників планується зберегти й непряму, яка є дуже важливою. Адже це суттєва допомога для аграріїв», − зазначив Микола Присяжнюк.
За словами Міністра, непряма підтримка сільгоспвиробників забезпечується дією таких режимів, як фіксований сільськогосподарський податок та спеціальний режим оподаткування податком на додану вартість.
Що ж до прямої фінансової підтримки, то, за словами Миколи Присяжнюка, вона стосуватиметься дрібнотоварних виробників, одноосібників, розвитку заготівельних кооперативів, тваринництва. Окрім того, Міністр додав, що у травні наступного року бюджет буде коригуватися.

За матеріалами Урядового порталу.


Новини за темою:

Закон України про Держбюджет має бути прийнятий 16 січня 2014 року

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!