Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Дізнайтеся секрети мотивації!

May 21, 2013

[p779]
Як відомо, мотивація та мрія – найпотужніші двигуни успіху!

Саме тому на 7-му Всеукраїнському бухгалтерському конгресі компанія «PERFORMIA» ділитиметься з вами секретами мотивації.

Ви дізнаєтеся, як, кого, коли і чим треба мотивувати.

Причому не тільки на роботі, але і в будь-якій сфері життя у стосунках із чоловіком/дружиною, дітьми, партнерами, друзями, родичами та знайомими...

[p778]Вести семінар «Головні дані про мотивацію» буде Ігор ДАВИДОВ (Санкт-Петербург) – лектор і член правління міжнародної компанії «Перформія СНД».

За плечима Ігоря успішний досвід управління комерційними організаціями.

Під його керівництвом компанія з пасажирських перевезень із чисельністю персоналу 280 осіб стала найбільшою в місті.

У 2007 році отримав спеціальний приз від керівництва міжнародної компанії за побудову найбільш швидкозростаючої за обсягами продажів групи.

Досягнувши успіху на управлінських посадах, із 2007 року присвятив себе консалтинговій діяльності в тій сфері, яку знає досконало – наймання та управління персоналом.

Що таке ПЕРФОРМІЯ?

[v780]

 

Компанією «Перформія» розроблена власна технологія наймання, відбору та оцінки кадрів, що дозволяє знаходити продуктивних співробітників. Технологія «Перформії» дуже проста й ефективна. В її основу покладено результати досліджень, які велися з 1984 року, і весь досвід компанії. Ця система наймання персоналу не вимагає знань психології – її може освоїти практично будь-яка людина, яка сама є продуктивною людиною.

«Перформія» навчає своєї технології ефективного наймання і надає доступ до сучасного онлайн-ресурсу для оцінки кандидатів та існуючого персоналу. Компанія надає інструменти для пошуку продуктивних людей і вчить тому, як ними користуватися.

Мета компанії:

Допомогти роботодавцям знайти повний контроль над сферою наймання персоналу і підвищити продуктивність своїх компаній на новий, більш високий рівень.

Відвідайте сайт компанії«PERFORMIA» 

 

Відвідайте відеоканал компанії «PERFORMIA»

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!