Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Затверджено вимоги до матеріально-побутового забезпечення біженців

June 30, 2016

МВС прийняло наказ від 28.03.16 р. № 217 "Про затвердження Вимог до матеріально-побутового забезпечення біженців та осіб, які потребують додаткового захисту, які проживають в пунктах тимчасового розміщення біженців".
Документом затверджено вимоги до житлово-побутових умов, організації харчування, медичного забезпечення, речового забезпечення.
Зазначеним особам повинні надано обладнану житлові приміщення, забезпечені всім необхідним (наприклад, навіть кімнатами для задоволення релігійних потреб).
Також розміщені в ПТРБ особи забезпечуються харчуванням - в їдальні пункту або готують їжу самі.
Медичну допомогу та консультації надаються медичними працівниками в пункті охорони здоров'я ПТРБ, а також в установах охорони здоров'я. При лікуванні зазначені особи забезпечуються ліками, медвиробами відповідно до призначення лікаря.
Також розміщені в ПТРБ особи забезпечуються речовим майном - набором постільної білизни, предметами особистої гігієни, миючими засобами, предметами побутового призначення. Одягом і взуттям забезпечуються особи, які не мають власного одягу або взуття, або якщо їх одяг або взуття не придатні для використання.
У ПТРБ тимчасово розміщуються особи:
1) які подали заяву про визнання біженцем або особою, яка потребує додаткового захисту;
2) щодо яких прийнято рішення про оформлення документів для вирішення питання про визнання біженцем або особою, яка потребує додаткового захисту;
3) визнані біженцем або особою, яка потребує додаткового захисту.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Utverzhdeny-trebovaniya-k-materialno-bytovomu-obespecheniyu-bezhencev

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!