Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Затверджено Типові договори розподілу та зберігання природного газу

November 25, 2015

НКРЕКП затвердила:
1) Типовий договір розподілу природного газу
Цей Типовий договір розподілу природного газу є публічним, регламентує порядок та умови переміщення природного газу з метою фізичної доставки Оператором ГРМ обсягів природного газу, які належать споживачам (їх постачальникам), до об'єктів споживачів, а також правові засади санкціонованого відбору природного газу з газорозподільної системи.
Суб'єкти господарювання, що здійснюють діяльність на підставі ліцензії на право провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ, зобов’язані привести свої договірні відносини у відповідність до вимог Типового договору розподілу природного газу в тримісячний строк з дати набрання чинності цією постановою.
2) Типовий договір зберігання (закачування, відбору) природного газу
Суб'єктам господарювання, що на підставі ліцензії здійснюють діяльність із зберігання природного газу, до 01 квітня 2016 року зобов’язані привести свої договірні відносини у відповідність до вимог Типового договору зберігання (закачування, відбору) природного газу.

Постанови НКРЕКП від 30.09.15 р. № 2498 та № 2499 набудуть чинності з дня офіційного опублікування. Готуються до опублікування в „Офіційному віснику України” від 01.12.15 р. № 93.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!