Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Затверджено Методрекомендації взаємодії між підрозділами органів ДФС

November 10, 2016

ДФС прийняла наказ від 12.10.16 р. № 856 "Про затвердження Методичних рекомендацій щодо порядку взаємодії між підрозділами органів державної фіскальної служби при організації, проведенні та реалізації матеріалів документальних перевірок дотримання вимог законодавства України з питань державної митної справи".
У частині, що відповідає  положенням Митного кодексу, можливе застосування цих Методичних рекомендацій при проведенні документальних невиїзних перевірок громадян (які не є громадянами-підприємцями).
Методичні рекомендації не є вичерпними і можуть змінюватись та/або доповнюватись у випадках, якщо такі зміни чи доповнення затверджуються відповідними наказами ДФС.
Методичні рекомендації не поширюються на перевірки своєчасності сплати узгоджених грошових зобов’язань та фіксацію виявлених порушень з метою притягнення платника податків до відповідальності.
Взаємодія структурних підрозділів та органів ДФС здійснюється на всіх етапах організації, проведення, оформлення та реалізації матеріалів документальних перевірок.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Utverzhdeny-Metodrekomendacii-vzaimodejstviya-mezhdu-podrazdeleniyami-organov-GFS.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!