Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Затверджено Ліцензійні умови провадження госпдіяльності з надання фінпослуг

December 12, 2016

Уряд прийняв постанову від 07.12.16 р. № 913 "Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з надання фінансових послуг (крім професійної діяльності на ринку цінних паперів)".
Актом встановлюються вимоги до провадження зазначеної господарської діяльності з урахуванням особливостей кожного виду діяльності.
А саме надання гарантій та поручительств, довірчого управління фінансовими активами, лізингу, факторингу, залучення фінансових активів з зобов'язанням повернення, надання коштів у позику, страхування, адміністрування недержавних пенсійних фондів, придбання товарів у групах, управління майном для фінансування будівництва та/або здійснення операцій з нерухомістю.
Ліцензія видаватиметься на необмежений строк за заявницьким принципом - протягом 10 днів з дня отримання заяви.
Вартість ліцензії - одна мінімальна заробітна плата.
Крім того, актом встановлюється вичерпний перелік вимог, обов'язкових для виконання ліцензіатом, та вичерпний перелік документів, що додаються здобувачем ліцензії до заяви про отримання ліцензії.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Utverzhdeny-Licenzionnye-usloviya-osushhestvleniya-xozdeyatelnosti-po-predostavleniyu-finuslug

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!