Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Затверджено форми документів для часткового відшкодування вартості об`єктів і тварин

December 17, 2015

На виконання п. 8 та 15 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва, Мінагрополітики затвердило Положення про комісії з питань здійснення нарахування та виплати часткового відшкодування вартості об’єктів і вартості тварин.
Зокрема, визначено, що комісії починають приймати заявки і документи, що додаються до них (їх форми наведено у цих Положеннях), у день оприлюднення у друкованих ЗМІ оголошення про порядок та умови виплати часткового відшкодування, а закінчують – за 10 робочих днів до початку проведення останнього засідання.
До складу комісій (має бути не менше п’яти осіб) входять представники структурних підрозділів управлінь агропромислового розвитку обласних державних адміністрацій, органів державної статистики, місцевих фінансових органів, територіальних органів Державної фінансової інспекції України, ДФС і Державної архітектурно-будівельної інспекції України, громадських об'єднань у галузі тваринництва (за згодою).

Накази Мінагропроду від 01.12.15 р. № 458 та № 459 набули чинності з 11.12.15 р. («Офіційний вісник України» від 11.12.15 р. № 96).

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!