Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Затвердження економічних коефіцієнтів технологічних витрат електроенергії – за новими правилами

August 10, 2017

Затверджено Положення про порядок подання, визначення та затвердження економічних коефіцієнтів нормативних та прогнозованих технологічних витрат електроенергії.
Дія цього Положення поширюється на суб'єктів господарювання, що провадять діяльність із розподілу електричної енергії (передачі електричної енергії місцевими (локальними) електромережами) та постачання електричної енергії за регульованим тарифом на закріпленій території на підставі відповідних ліцензій.
Щороку всі енергопостачальники не пізніше 1 березня подають до НКРЕКП відповідні документи. НКРЕКП розглядає надані матеріали у строк, що не перевищує 15 робочих днів із дня їх отримання, а також готує необхідні документи щодо затвердження допоміжного економічного коефіцієнта нормативних технологічних витрат електроенергії та економічного коефіцієнта нормативних технологічних витрат електроенергії на засіданні НКРЕКП, що проводиться у формі відкритого слухання.
Інформацію про прийняте рішення НКРЕКП доводить до відома енергопостачальника не пізніше 20-го числа місяця, що передує прогнозному періоду.

Постанова НКРЕКП від 27.07.17 р. № 981 набуде чинності із дня, що настає за днем опублікування.

Джерело: https://uteka.ua/.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!