Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Затверджено Порядок виплати грошового забезпечення сім`ям полонених військовослужбовців

December 7, 2016

Уряд прийняв постанову від 30.11.16 р. № 884 "Про затвердження Порядку виплати грошового забезпечення сім’ям військовослужбовців, захоплених у полон або заручниками, а також інтернованих у нейтральних державах або безвісно відсутніх".
Документ передбачає, що виплата грошового забезпечення здійснюється з дня захоплення військовослужбовців членам їх сімей за заявою на ім'я командира (начальника, керівника) військової частини (установи, організації). Кошти перераховуватимуть до повного з'ясування обставин захоплення військовослужбовців.
Слід зазначити, що згідно з прийнятим порядком за зазначеними військовослужбовцями зберігаються виплати в розмірі посадового окладу за останнім місцем служби, окладу за військовим званням, надбавки за вислугу років, інших щомісячних додаткових видів грошового забезпечення постійного характеру.
Видатки, пов'язані з виконанням постанови, будуть здійснюватися в межах асигнувань на грошове забезпечення, передбачених у державному бюджеті для утримання відповідних державних органів.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Utverzhden-Poryadok-vyplaty-denezhnogo-obespecheniya-semyam-plennyx-voennosluzhashhix

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!