Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Затверджено Порядок внесення відомостей про об`єм видобутих підземних вод

April 19, 2016

Мінприроди прийняло наказ від 23.03.16 р. № 110 "Про затвердження Порядку внесення відомостей про об'єм видобутих підземних вод водокористувачами до автоматизованої системи обліку видобутих підземних вод".
Цей Порядок є обов'язковим до виконання всіма юридичними та фізичними особами - підприємцями, які є власниками або користувачами земельних ділянок, у межах яких розташовані та експлуатуються артезіанські свердловини, та в установленому законодавством порядку отримали спеціальний дозвіл на користування надрами та/або дозвіл на спеціальне водокористування.
Автоматизована система обліку видобутих підземних вод є комплексом програмно-технічних і телекомунікаційних засобів, що забезпечують збирання, оброблення, накопичення, проведення аналізу, збереження та відображення відомостей про об'єм видобутих підземних вод на підставі відомостей, що надійшли від водокористувача. Водокористувач надає відомості із засобів вимірювання об'єму видобутих підземних вод або обладнання для автоматичної передачі даних, підключених до автоматизованої системи обліку.

Джерело: http://uteka.ua/ua/publication/Utverzhden-Poryadok-vneseniya-svedenij-ob-obeme-dobytyx-podzemnyx-vod.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!