Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Затверджено Порядок проведення позапланових перевірок органів ліцензування

March 21, 2016

Урядом затверджено Порядок проведення спеціально уповноваженим органом планових та позапланових перевірок додержання органами ліцензування вимог законодавства у даній сфері.
Це сприятиме встановленню процедури здійснення державного нагляду за додержанням органами ліцензування вимог законодавства у відповідній сфері.
Порядок визначає процедуру проведення Державною регуляторною службою як спеціально уповноваженим органом з питань ліцензування планових або позапланових перевірок. Плани проведення перевірок розміщуються на офіційному веб-сайті Державної регуляторної служби.
Строк проведення планової перевірки не може перевищувати 15 робочих днів, а позапланової - 10 робочих днів.
Планова перевірка одного і того самого органу ліцензування проводиться не частіше одного разу на рік, на підставі відповідного наказу.
Під час проведення позапланової перевірки вивчаються лише ті питання, що стали підставою для її проведення.
ДРС надсилає органу ліцензування повідомлення про проведення планової перевірки не пізніше ніж за 10 днів до її початку. У разі проведення позапланової перевірки орган ліцензування не повідомляється.
Порядком також передбачено вимоги щодо підготовки документів, необхідних для проведення перевірки та оформлення її результатів (наказ про проведення перевірки, посвідчення на проведення перевірки, акт перевірки), перелік питань, що вивчаються під час проведення перевірки, тощо.

Джерело: http://uteka.ua/ua/publication/Utverzhden-Poryadok-provedeniya-vneplanovyx-proverok-organov-licenzirovaniya.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!