Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Затверджено Порядок надання операторами, провайдерами телекомунікацій звітності та інформації

June 6, 2016

НКРЗІ прийняла рішення від 05.04.16 р. № 180 "Про затвердження Порядку надання операторами, провайдерами телекомунікацій звітності та інформації і визнання такими, що втратили чинність, рішень НКРЗ від 04.11.08 р. № 1189 та від 25.12.08 р. № 1283".
Цей Порядок встановлює процедуру надання НКРЗІ операторами, провайдерами телекомунікацій звітності та інформації, у тому числі такої, що містить фінансово-економічні показники їх діяльності, необхідної для виконання НКРЗІ своїх повноважень, зокрема для визначення ринків певних телекомунікаційних послуг та проведення їх аналізу, моніторингу тарифів, підготовки аналітичних матеріалів щодо стану і розвитку галузі зв'язку, розгляду звернень споживачів, аналізу результатів державного нагляду тощо в обсягах, формах та строки, які визначені цим Порядком.
Дія Порядку поширюється на всіх операторів, провайдерів телекомунікацій, що здійснюють діяльність у сфері телекомунікацій на території України.
Також вищезазначеним рішенням затверджено:
- форму звітності № 1-К (піврічна) "Про основні показники діяльності оператора, провайдера телекомунікацій" та Інструкцію щодо її заповнення;
- форму звітності № 2-А (річна) "Розподіл технічних засобів телекомунікацій за адміністративно-територіальними одиницями" та Інструкцію щодо її заповнення.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Utverzhden-Poryadok-predostavleniya-operatorami-provajderami-telekommunikacij-otchetnosti-i-informacii.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!