Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Затверджено Порядок надання держслужбовцям матдопомоги для вирішення соціально-побутових питань

August 10, 2016

Кабінет Міністрів України затвердив Порядок надання державним службовцям матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань. Відповідну постанову прийнято на засіданні Уряду.
Зокрема, постановою визначено умови надання державним службовцям матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань та її розмір. Зокрема, передбачається, що матеріальна допомога для вирішення соціально-побутових питань може надаватися державним службовцям один раз на рік у розмірі середньомісячної заробітної плати працівника.
Рішення про надання цієї допомоги державним службовцям приймається керівником державної служби у державному органі. Рішення про надання керівнику державної служби у державному органі та його заступникам матеріальної допомоги приймається керівником відповідного державного органу за погодженням з відповідним державним органом вищого рівня (у разі наявності такого органу).
Реалізація акта проводитиметься в межах затвердженого фонду оплати праці відповідних державних органів.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Utverzhden-Poryadok-predostavleniya-gossluzhashhim-matpomoshhi-dlya-resheniya-socialno-bytovyx-voprosov

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!