Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Затверджено порядок визначення граничного розміру витрат з оплати послуги з управління багатоквартирним будинком

January 4, 2017

Уряд прийняв постанову від 28.12.16 р. № 1022 "Про затвердження Порядку визначення граничного розміру витрат на оплату послуги з управління багатоквартирним будинком, витрат на управління багатоквартирним будинком, виходячи з якого надаються субсидії населенню".
Цей Порядок визначає механізм розрахунку граничного розміру витрат на оплату послуги з управління багатоквартирним будинком, витрат на управління багатоквартирним будинком, виходячи з якого надаються субсидії населенню для відшкодування таких витрат.
Дія цього Порядку поширюється на управителів багатоквартирного будинку, об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, житлово-будівельні (житлові) кооперативи, громадян, які проживають у багатоквартирних будинках, гуртожитках та які оплачують послугу з управління багатоквартирним будинком за відповідними цінами або відшкодовують витрати на управління багатоквартирним будинком згідно із затвердженими в установленому порядку внесками/платежами.
Це дасть можливість населенню оформити субсидію на зазначену послугу, граничний розмір витрат на оплату якої залежатиме від мінімальної заробітної плати.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Utverzhden-poryadok-opredeleniya-predelnogo-razmera-rasxodov-po-oplate-uslugi-po-upravleniyu-mnogokvartirnym-domom.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!