Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Затверджена форма обліку держслужбовців

June 27, 2014

Нацдержслужби затверджені:
- Порядок ведення переліку державних органів, установ та організацій, посади керівних працівників і спеціалістів яких віднесені до посад державних службовців (далі – Перелік);
- Форма відомостей щодо обліку державних органів, установ та організацій, посади керівних працівників і спеціалістів яких віднесені до посад державних службовців (далі – Форма).
Формування Переліку здійснюється на підставі відомостей, поданих державними органами, установами та організаціями, посади керівних працівників і спеціалістів яких віднесені до посад державних службовців.
Державні органи щороку до 1 березня подають до Нацдержслужби інформацію станом на 1 січня поточного року відповідно до Форми.
У разі утворення державного органу інформація у 10-денний строк подається таким органом до Нацдержслужби відповідно до Форми.
У разі зміни відомостей, що містяться у Формі, державні органи у 10-денний строк з дня настання таких змін подають до Нацдержслужби оновлену інформацію.
Наказ Нацдержслужби від 08.04.14 р. № 43 набуде чинності з дня офіційного опублікування. Готується до опублікування в „Офіційному віснику України” від 04.07.14 р. № 51.

Новини за темою:
Декларації про доходи держслужбовців перевірять на логіку
Борці з корупцією будуть підвищувати свій рівень кваліфікації
Закон про держслужбу набуде чинності з 01.01.15 р.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!