Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Уточнено правила часткової компенсації вартості сільгосптехніки та обладнання вітчизняного виробництва

November 15, 2017

Внесено зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва.
Зокрема, уточнено, що для новоутворених сільськогосподарських товаровиробників, які провадять господарську діяльність менш як 12 календарних місяців, частка сільгоспвиробництва вираховується за результатами кожного окремого звітного періоду.
Також змінено строки подання заявок щодо включення до переліку в поточному році. Їх має бути подано до 31 жовтня, а в 2017 році – до 17 листопада. Заявки щодо включення до переліку в наступному році подаються комісії з 1 листопада поточного року.
У свою чергу заявки на щорічне підтвердження відповідності техніки та обладнання, включених до переліку в попередні роки, критеріям поточного року подаються комісії щороку з 1 січня по 30 квітня. У разі неподання такої заявки, виявлення недостовірної інформації в документах, поданих заводом-виробником, або в разі, коли техніка та обладнання не відповідають критеріям поточного року, розглядається питання щодо виключення такої техніки та обладнання з переліку. Вартість техніки та обладнання, вилучених із переліку, не підлягає компенсації з моменту оприлюднення відповідного рішення комісії на офіційному веб-сайті Мінекономрозвитку.
Крім того зазначено, що заводи-виробники подають фінансову звітність за попередні чотири квартали.

Постанова КМУ від 25.10.17 р. № 832 набуде чинності з дня офіційного опублікування.

Джерело: https://uteka.ua/.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!