Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Уточнено деякі нюанси перевезення вантажів та пассажирів до іноземних держав

October 16, 2015

Затверджено зміни до Порядку оформлення і видачі дозволів на поїздку по територіях іноземних держав при виконанні перевезень пасажирів і вантажів автомобільним транспортом у міжнародному сполученні, їх обміну та обліку.
Зокрема, пункт 3.2 розділу III Порядку доповнено нормою, якою визначено, що у разі порожньої подачі транспортного засобу на завантаження до країни відправлення уповноважена особа пред'являє заявку на виконання цього перевезення в довільній формі.
Під час оформлення та видачі дозволів на перевезення пасажирів або вантажів відповідних видів та країни на автомобільний транспортний засіб автомобільний перевізник повертає раніше отримані дозволи на цей автомобільний транспортний засіб з урахуванням випадків оформлення та видачі кількох дозволів одного виду та країни, якщо маршрут та порядок їх використання на території іноземної держави протягом одного конкретного перевезення потребує їх наявності.

Наказ Мінінфраструктури від 11.09.15 р. № 363 набув чинності з 16.10.15 р. (”Офіційний вісник України” від 16.10.15 р. № 80).

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!