Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Уточнено порядок скасування рішень про заборону в`їзду в Україну

April 20, 2016

МВС прийняло наказ від 02.03.16 р. № 150 "Про затвердження Змін до наказу Адміністрації Державної прикордонної служби України від 05 грудня 2011 року N 946".

Так, затверджено Зміни до Інструкції про порядок прийняття органами охорони державного кордону Держприкордонслужби рішень про заборону в'їзду в Україну іноземцям та особам без громадянства.

Встановлено, що в разі припинення обставин, які стали причиною для заборони в'їзду в Україну за невиконання рішень про накладення штрафу за правопорушення, розгляд справ по яких відноситься до компетенції Держприкордонслужби:

а) орган охорони кордону, який прийняв рішення про заборону в'їзду в Україну, невідкладно:

- виносить постанову про скасування заборони в'їзду в Україну;

- скасовує в паспортному документі особи позначку «Заборонено в'їзд в Україну терміном на ...»;

б) орган охорони держкордону, уповноваженою посадовою особою якого виявлено під час здійснення прикордонного контролю особа, щодо якої прийнято рішення про заборону в'їзду в Україну іншим органом охорони держкордону, негайно:

- письмово повідомляє відповідний орган охорони держкордону про виявлення таких обставин;

- надсилає копію документа, що підтверджує сплату штрафу (при наявності);

в) Головний центр обробки спеціальної інформації Держприкордонслужби вилучає відповідну інформацію з баз даних після надходження повідомлення від органу охорони державного кордону, яким скасовано заборону в'їзду в Україну.

Витяг інформації з баз даних у випадках припинення обставин, які стали причиною для заборони особі в'їзду в Україну за поданням держвиконавця, здійснюється в порядку, визначеному розділом III Порядку взаємодії органів державної виконавчої служби та органів Держприкордонслужби під час виконавчого провадження.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!