Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Встановлено порядок складання протоколів про адмінправопорушення

August 17, 2016

Мін'юст прийняв наказ від 12.08.16 р. № 2473/5 «Про затвердження Інструкції з оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення в сфері державної реєстрації».
Інструкція встановлює порядок складання протоколів про адмінправопорушення, оформлення і зберігання матеріалів справ про адмінправопорушення уповноваженими на те посадовими особами Мін'юсту, головних територіальних управлінь юстиції в АР Крим, в областях, містах Києві та Севастополі та подання органам, уповноваженим розглядати справи про адмінправопорушення, протоколів і матеріалів справ, відповідальність за вчинення яких передбачена частинами першою - четвертою статті 166-11 і статтею 166-23 Кодексу про адміністративні правопорушення.
Повноваженнями щодо складання протоколів про адмінправопорушення наділені секретарі комісій з розгляду скарг у сфері державної реєстрації, а в разі відсутності секретаря - особа, яка виконує його обов'язки.
Якщо правопорушення вчинено кількома особами, протокол складається на кожну особу окремо. У разі вчинення однією особою кількох окремих адміністративних правопорушень протоколи складаються щодо кожного з вчинених правопорушень.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Ustanavlen-poryadok-sostavleniya-protokolov-ob-adminpravonarusheniyax

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!