Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Встановлено порядок надання гуманітарної та іншої допомоги населенню Донбаса

February 3, 2015

Кабмін затвердив Порядок, що визначає механізм надання, розподілу і видачі гуманітарної та іншої допомоги населенню Донецької та Луганської областей (далі - населення), що надається через Донецьку і Луганську облдержадміністрації.
Рішення про розподіл допомоги приймається Донецькою і Луганською облдержадміністраціями з урахуванням потреб населення адміністративно-територіальних одиниць на підставі поданих райдержадміністраціями відомостей про номенклатуру і обсяг необхідної допомоги.
Рішення про розподіл допомоги оприлюднюється протягом одного робочого дня на офіційному веб-сайті Донецької і Луганської облдержадміністрацій.
Видача допомоги населенню здійснюється в межах отриманої допомоги з урахуванням потреб населення.
До видачі допомоги населенню можливе залучення представників територіальних підрозділів Товариства Червоного Хреста України, благодійних, волонтерських та інших громадських організацій, а на окремих територіях у районі проведення АТО в Донецькій та Луганській областях - представників Міжнародного Комітету Червоного Хреста та інших міжнародних неурядових організацій.
Під час видачі допомоги населенню ведуться списки її набувачів, в яких зазначаються:
- прізвище, ім`я та по батькові особи, якій надано допомогу;
- серія, номер, дата видачі паспорта (свідоцтва про народження) або іншого документа, що посвідчує особу, найменування органу, що його видав;
- адреса місця фактичного проживання та контактна інформація;
- підпис особи, яка отримує допомогу, або її законного представника (одного з подружжя або батьків, усиновлювача, опікуна тощо).
Узагальнена інформація про надану допомогу (кількість осіб, які отримали допомогу, вид та її обсяг) подається Донецькій і Луганській облдержадміністраціям та Мінсоцполітики відповідними райдержадміністраціями та органами місцевого самоврядування і щомісяця оприлюднюється на офіційному веб-сайті відповідної облдержадміністрації.

Постанова КМУ від 30.01.15 р. № 21 набула чинності з 03.02.15 р. («Урядовий кур’єр» від 03.02.15 р. № 19). [d2133]

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!