Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Удосконалено Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів

September 28, 2017

Прийнято Зміни до Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів, затвердженого рішенням Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 03.12.13 р. № 2826 (далі – Положення № 2826).
Зокрема, Положення № 2826 доповнено новим розділом, яким визначається порядок розкриття інформації про придбання акцій акціонерного товариства за наслідками придбання контрольного пакета акцій, або значного контрольного пакета акцій, або домінуючого контрольного пакета акцій.
Обов'язок здійснювати розкриття інформації про придбання акцій акціонерного товариства за наслідками придбання контрольного пакета акцій (у розмірі 50 і більше відсотків простих акцій), або значного контрольного пакета акцій (у розмірі 95 і більше відсотків простих акцій), або домінуючого контрольного пакета акцій (у розмірі 50 і більше відсотків простих акцій) відповідно до п. 2 розд. II «Прикінцеві та перехідні положення» Закону від 23.03.17 р. № 1983-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення рівня корпоративного управління в акціонерних товариствах» та в порядку, передбаченому Положенням № 2826, поширюється на публічні та приватні акціонерні товариства.
Розкриття відповідної інформації здійснюється шляхом її розміщення в загальнодоступній інформаційній базі даних НКЦПФР та на власному веб-сайті акціонерного товариства.
Рішення НКЦПФР від 10.08.17 р. № 603 набуває чинності із дня опублікування. На момент підписання номера до друку офіційно не опубліковано.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!