Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Умови і порядок проведення конкурсів із визначення уповноважених бірж із продажу майна в податковій заставі: є нове Положення

September 1, 2017

Затверджено Положення, яке визначає умови і порядок проведення конкурсів із визначення товарних бірж, створених відповідно до Закону від 10.12.91 р. № 1956-XII «Про товарну біржу», уповноважених організовувати і проводити біржові торги, у тому числі електронні торги, та цільові аукціони з продажу майна, що перебуває в податковій заставі, у рахунок погашення податкового боргу.
Конкурс із визначення уповноважених бірж, які здійснюють продаж майна платника податків, що перебуває в податковій заставі, проводиться конкурсною комісією за наявності двох або більше допущених до нього претендентів, заяви від яких отримані ДФС в установлений термін після опублікування (оприлюднення) повідомлення про проведення конкурсу.
До участі в конкурсі допускаються біржі, створені відповідно до Закону, які мають право на організацію продажу майна, що перебуває в державній власності, досвід роботи не менше одного року в цій сфері діяльності й подали (надіслали) на розгляд комісії передбачений у п. 2 розд. III Положення пакет документів.
Наказ Мінфіну від 30.06.17 р. № 611 набуде чинності із дня опублікування.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Novoe-Polozhenie-ob-usloviyax-i-poryadke-provedeniya-konkursov-po-opredeleniyu-upolnomochennyx-birzh-po-prodazhe-imushhestva-v-nalogovom-zaloge

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!