Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Посилено відповідальність керівників за корупційні дії їх підлеглих

August 8, 2016

У ДФС кардинально змінено підходи до боротьби з корупційними проявами серед працівників служби. На сьогодні робота підрозділів внутрішньої безпеки спрямована, перш за все, на досягнення конкретного результату – притягнення винних у вчиненні корупційних діянь до відповідальності та відшкодування завданих державі збитків.
Для комплексної системи запобігання корупції в фіскальній службі запроваджено Антикорупційну програму на 2015 – 2017 роки, яка є першою подібною програмою прийнятою в Україні.
Антикорупційна програма спрямована на залучення всього складу фіскальної служби до боротьби з корупцією. Тобто кожний керівник структурного підрозділу повинен вести антикорупційну  роботу серед своїх працівників, аналізувати ризики та розробляти заходи щодо їх усунення. При цьому однією з новацій є запровадження обов’язкової процедури проведення внутрішніх розслідувань не лише по тих особах, які притягнуті до кримінальної відповідальності або знаходяться під слідством, а й стосовно їх керівників та всього службового оточення.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Usilena-otvetstvennost-rukovoditelej-za-korrupcionnye-dejstviya-ix-podchinennyx

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!