Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Врегулювано питання оформлення посвідок на постійне та тимчасове проживання в Україні

July 26, 2016

Уряд прийняв постанову від 22.07.16 р. № 453 "Про внесення змін до Порядку оформлення, виготовлення  і видачі посвідки на постійне проживання та посвідки на тимчасове проживання".
Зокрема, внесено зміни до Порядку оформлення, виготовлення і видачі посвідки на постійне проживання та посвідки на тимчасове проживання.
Документом передбачено уточнення строку та підстав для видачі посвідок на тимчасове проживання іноземним студентам, які прибули в Україну на навчання - посвідка на тимчасове проживання видаватиметься на період навчання на підставі наказів навчального закладу про зарахування іноземця на навчання та про встановлення періодів навчання.
Визначено строки для обміну посвідки на постійне чи тимчасове проживання на підставі зміни особистих даних іноземця, при цьому вказані строки збільшено для іноземців у разі, якщо зміна їх особистих даних тягне за собою обмін паспортного документа іноземця або документа, що посвідчує особу без громадянства.
Передбачено механізм прийняття уповноваженими посадовими особами ДМС рішень про скасування посвідок на тимчасове проживання та виконання таких рішень, а також вилучення недійсних (скасованих або втрачених) посвідок на постійне або тимчасове проживання в разі їх виявлення в пункті пропуску через державний кордон.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Uregulirovany-voprosy-oformleniya-vida-na-postoyannoe-i-vremennoe-prozhivanie-v-Ukraine

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!