Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Урегульовано доступ телекомпровайдерів до об`єктів інфраструктури

March 7, 2017

У «Голосі України» від 04.03.17 р. опубліковано Закон від 07.02.17 р. № 1834-VIII «Про доступ до об'єктів будівництва, транспорту, електроенергетики з метою розвитку телекомунікаційних мереж», який набуває чинності з 04.06.17 р.
Документом визначено правові аспекти доступу телекомпровайдерів до об'єктів інфраструктури для розміщення технічних засобів комунікацій.
Органи виконавчої влади повинні розробити та затвердити ряд підзаконних актів, що містять правила доступу до кожного з видів об'єкта інфраструктури окремо.
Установлено права та обов'язки сторін: власників об'єкта інфраструктури та замовників – операторів телекомунікаційних послуг. Зокрема, забороняється вимагати від замовника проведення ремонтних робіт на об'єкті як умови для отримання доступу до нього. Крім того, урегульовано порядок укладення договору між оператором і власником об'єкта інфраструктури. Законом визначено істотні умови договору, а також підстави для відмови в укладенні договору та умови його дострокового розірвання. Установлено методику розрахунку плати за доступ провайдера до елементів інфраструктури.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Uregulirovan-dostup-telekomprovajderov-k-obektam-infrastruktury.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!