Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Ювілейне святкування Дня бухгалтера в Житомирі

July 18, 2014

Напередодні ювілейного святкування Дня бухгалтера більше 120 бухгалтерів зібралися в залі Богунської райради м. Житомира на 45-й семінар. У своєму вступному слові голова Житомирського відділення Всеукраїнського клубу бухгалтерів Горбунова Галина Олександрівна акцентувала на тому, що з 20 червня розпочався 2-й Всеукраїнський конкурс «Кращий бухгалтер України» і розповіла, чим Конкурс-2014 відрізняється від торішнього, особливо позначила, що нашій країні вкрай необхідні фахівці високого рівня, знання яких повинні використовуватися в піднятті економіки держави, а конкурс – це виявлення таких фахівців.

На семінарі були розглянуті актуальні для всіх питання щодо індексації доходів населення, за перспективним законодавством,  новини законодавства і що має знати бухгалтер про нововведення стосовно ПДВ, ПДФО, ЄСВ та інших податків, які набули чинності, а також особливості відображення індексації в Програмі «1С».

Усі уважно слухали лекторів – Панченко І. А., Цилеру Т. А., Іц-Мотліч С. І. та активно ставили запитання за темою семінару.

Святковий настрій був у всіх присутніх. Кожний учасник семінару отримав від «Баланс-Клубу» приємний сюрприз – шоколад  українських виробників.

Наприкінці бухгалтерів чекав ще один приємний подарунок: 10 найактивніших учасників семінарів 2014 року із числа передплатників видань «Баланс-Клубу» у різних номінаціях  були відмічені подяками та цінними подарунками. У номінації «Найактивніші і найдопитливіші» бухгалтери отримали від спонсорів сертифікат на СПА-процедури.

Бухгалтери дякували організаторам семінару і лекторам і залишили відгуки:

 

Терещук А. В., Янишевська Олена Броніславівна, фізособи-підприємці:

«Семінари, які проводить «БАЛАНС», завжди проходять на високому рівні. Дуже багато цікавої й актуальної інформації для бухгалтерів. Дуже грамотно виступають лектори. Інформація завжди свіжа, особливо важлива  – про зміни в законодавстві».

 

Сорокопуд В. М., Лінова Т. А., фізособи-підприємці:

«Дуже зрозуміло розкрита інформація про зміни в законодавстві. Доступно і зрозуміло. Після семінару відчуваю себе в роботі спокійніше. Велике вам за це спасибі».

Куровська Інна Борисівна, ТОВ «Енергія тепла»:

«Дуже ціную ваші семінари. Чудові консультації. Ви якоюсь мірою цими семінарами рятуєте мене від неприємностей і наслідків у перевірках. Після сьогоднішнього семінару терміново займуся питаннями індексації на підприємстві. Спасибі».

Шатіло Тетяна Валерівна, Богунська райрада, фінансовий відділ:

«Дуже вдячна за корисні семінари. Кожний семінар цікавий, завжди для себе отримаєш нову інформацію або підтвердження своїх знань. Довгих років життя вашому Клубу!»

Косовська Мальвіна Петрівна, УПСЗН Богунської райради:

«Отримала на семінарі хороші та зрозумілі роз`яснення щодо проведення індексації, а також  новини законодавства. Велике спасибі за дружню атмосферу і старання організаторів та працівників редакції «БАЛАНС». Успіхів вам і натхнення!».
[i1561] 

Горбунова Р. А. привітала бухгалтерів власними віршами, побажання в яких були написані від  душі і серця:

Мы вас с любовью поздравляем

И в юбилейный год желаем:

Здоровья, мира и добра,

Чтоб Украина расцвела.

 

Чтоб был во всем баланс у вас,

Чтоб все сдавалось лишь на «раз»,

Чтобы болезни не «достали»,

Друзья вас только окружали

 

Чтобы проверки были в меру,

И чтоб претензии – по делу,

Чтоб дебет с кредитом дружил,

И чтоб директор вас хвалил.

 

Пусть все законы будут – белы,

Без подзаконов, без пробелов.

Чтобы в верхах — без воровства,

Без драк, без ссор, без кумовства!

 

Желаем утром вам вставать,

С улыбки день свой начинать,

В стране свободной, вольной жить,

Где Человеком можно быть!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!