Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Ткач Ольга Петрівна

July 18, 2014

[p3550]

Вітаю вас, шановні колеги!
Мене звати Ткач Ольга Петрівна.
Від 2012 року я маю честь бути головою Хмельницького обласного осередку громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» – професійної спільноти, що об’єднує українських бухгалтерів, держслужбовців, юристів та аудиторів.
За цей час у Хмельницькому регіоні було проведено безліч засідань клубу, семінарів-практикумів, круглих столів для бухгалтерів області. На наші зустрічі з бухгалтерами, чимало з яких відбуваються за участю органів державної влади, ми запрошуємо найкращих фахівців – аудиторів, консультантів із питань бухгалтерського обліку та оподаткування, праці та соціального страхування. На наших заходах розглядаються проблеми практичного застосування законодавства, під час обговорення поправок до законів вивчається думка професійної бухгалтерської спільноти, формуються пропозиції щодо вирішення проблем, у тому числі й на законодавчому рівні, а також засвоюється зарубіжний досвід. Кожен бухгалтер може підвищити свою кваліфікацію, отримати практичні роз’яснення з актуальних питань податкового і бухгалтерського обліку, а отже, набути впевненості у своїй повсякденній роботі. А ще наші засідання клубу – це майданчик для живого спілкування, обміну досвідом, отримання професійних відповідей на свої запитання, а головне – шлях до професійного зростання.
У Хмельницькому працює консультаційний центр отримання інформації, що забезпечує оперативну допомогу будь-якому бухгалтерові в разі виникнення складних питань.

Розуміючи складність поставлених завдань та усвідомлюючи всю відповідальність, наша дружня команда представництва Групи компаній «Баланс» у Хмельницькому регіоні докладає максимум зусиль до розвитку спільної справи, широко застосовує багатий практичний досвід, знання і професійні вміння, аби всіляко підтримувати, захищати інтереси і задовольняти потреби кожного бухгалтера регіону.

Ми знаємо кожного нашого передплатника в обличчя, дбаємо про нього та відчуваємо його потреби, з величезною повагою ставимося до нього як до фахівця, знаходячи індивідуальний підхід до кожного. У свою чергу, кожен наш клієнт знає, що бути передплатником видань «Балансу» престижно та надійно, адже і компанія в цілому, і кожний спеціаліст окремо стоять на захисті професійних інтересів бухгалтерів.

І найголовніше – ми допомагаємо порадою та підтримкою. Наші бухгалтери знають, що вони не одинокі у своїх шуканнях, що є вірний друг і помічник – Всеукраїнський бухгалтерський клуб! Наша мета – змінити не тільки підхід до професії бухгалтера, а й у цілому життя бухгалтерів країни, зробити його цікавим, сповненим позитиву, подарувати відчуття, що вони мають надійний захист у професії.

Життя не стоїть на місці, і ми змінюємося разом із ним. Всеукраїнський бухгалтерський клуб запрошує приєднатися до дружної сім’ї бухгалтерів тих, хто щиро любить свою професію і прагне підвищити її значущість у суспільстві.
Тож я звертаюся до вас із закликом ще більшого єднання довкола Хмельницького обласного осередку ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» для зростання вашого особистого професіоналізму та піднесення рівня престижу професії бухгалтера.
Адже саме цей осередок є тим центром тяжіння професіоналів-бухгалтерів, який сприяє згуртуванню, об’єднанню зусиль та зростанню професійної майстерності бухгалтерів – фахівців однієї з найбільш затребуваної господарюючими суб’єктами професії. Наші семінари-практикуми, тематичні семінари, круглі столи є практичним інструментом набуття та збагачення досвіду, підвищення професійного рівня кожного члена клубу, сприяють підвищенню економічного зростання в регіоні та рівня оплати праці бухгалтерів-професіоналів.

Саме тепер, як ніколи раніше, кожен із бухгалтерів має використати всі можливості для професійного спілкування і вдосконалення, щоб самореалізуватися як людина і професіонал!

Наші бухгалтери на практиці переконуються, що лише ми вирішуємо неврегульовані питання.
Слова «Ми робимо все, щоб ваше життя стало легшим» для нас є девізом кожного дня.
Жодне прохання ми не залишаємо без уваги, з «БАЛАНСОМ» завжди є рішення!
Відчуваючи дружнє плече колег, відчуваючи довіру і приязнь у колективі, ми транслюємо на наших клієнтів переконання, що бухгалтерія – це дійсно любов.

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!