Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Тернопільський осередок ВГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» продовжує навчання бухгалтерів області!

July 29, 2014

Уже стало традицією щомісячно проводити семінари-практикуми для бухгалтерів Тернопільщини.

Захід проводився Тернопільським осередком Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»  22 липня 2014 року в Тернопільському торговельно-економічному коледжі.

Як завжди, питання на семінарі були дуже актуальними:

 

1. Огляд змін податкового законодавства, що діють  із  1 липня 2014 року.

2. Практичне застосування нововведень 2014 року  в частині ПДФО, ЄСВ, ПДВ, податку на прибуток та інших податків і платежів, валютних операцій.

3. Зміни щодо спрощення ведення бізнесу:  нюанси створення, реорганізації та ліквідації суб’єктів господарювання. Зміни  у сфері захисту баз персональних даних.

 

Лекторами виступили Гуменюк Антоніна Федорівна – канд. екон. наук, сертифікований аудитор, і  Монастирська Тетяна Богданівна – аудитор АФ «Консул».

 

Після семінару учасники поділилися своїми враженнями та побажаннями:

Оксана Михайлівна, головний бухгалтер ТОВ «ЗМП»: «Задоволена змістовними та професійними відповідями, на конкретні важливі питання, які турбують нас, бухгалтерів, а саме питання нововведень з 01.07.14 року. Особливо дякую лектору Гуменюк А. Ф.».

Тетяна Богданівна, головний бухгалтер ТОВ «Міст Україна»: «Такі семінари для мене дуже важливі, тому що допомагають в практичній роботі. Є моменти, які часом проходять поза увагою, а на семінарі лектори наголосять саме на цих важливих питаннях. Дуже вдячна редакції журналу «Баланс» за організацію таких семінарів».

 

Усі учасники клубу-семінару отримали відповіді на запитання, що їх цікавили, і з вдячністю за організацію заходу залишали зал.  Ми раді, що виправдали надії бухгалтерів!

З нами завжди є рішення!

 [p1578]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!