Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Судові збори можна буде оплачувати через термінали

August 23, 2016

19 серпня 2016 року відбулося виїзне засідання - семінар учасників Програми Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Правозахисний союз інвалідів» «Право на справедливий суд для осіб з обмеженими можливостями».
 «Право на справедливий суд для осіб з обмеженими можливостями» була заснована на виконання Указу Президента України від 20 травня 2015 року № 276/2015 «Про стратегію реформування судоустрою, судочинства і суміжних правових інститутів на 2015-2020 роки» та схвалена рішенням Ради суддів України від 5 червня 2015 року № 54.
Зокрема, Програма передбачає облаштування приміщень судів інформаційно-платіжними комплексами самообслуговування з метою поліпшення доступу до правосуддя, забезпечення рівних прав для всіх категорій громадян та інтеграції сучасних інформаційних технологій в роботу судів, а також для сплати громадянами безпосередньо в приміщеннях судів судового збору та адміністративних стягнень за вчинені адміністративні правопорушення.
Під час виїзного засідання відбулася презентація адаптованої моделі інформаційно-платіжних програмно-технічних комплексів самообслуговування (ІППТКС) на виробничих потужностях технічного партнера Програми ТОВ «Пласіс».
Презентовано ІППТКС, який можна використовувати всім відвідувачам суду, в тому числі особам з обмеженими можливостями, для сплати судового збору та стягнень у справах про адміністративні правопорушення. Після офіційної презентації і оформлення належної документації такі термінали планується поставити в приміщеннях судів не тільки столиці, а й усіх областей України.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Sudebnye-sbory-mozhno-budet-oplachivat-cherez-terminaly

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!