Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Студенти з тимчасово окупованої території можуть отримати свої дипломи у будь-якому ВНЗ

July 21, 2014

Внесено зміну до Порядку замовлення та видачі документів про вищу освіту державного зразка та додатків до них випускникам вищих навчальних закладів, розташованих на тимчасово окупованій території України, у 2014 році, затвердженого наказом МОН від 28.05.14 р. № 655.
Змінами встановлено, що у разі, якщо випускник повністю виконав вимоги навчального плану, пройшов держатестацію у вищому навчальному закладі, розташованому на тимчасово окупованій території України, та відмовився від отримання документа про вищу освіту зразка, не передбаченого законодавством України, МОН України за заявою випускника визначає вищий навчальний заклад I - IV рівнів акредитації, розташований в інших регіонах України, який забезпечить замовлення і видачу документа про вищу освіту та додатка до нього згідно з Порядком замовлення документів. Досі така можливість передбачена лише у ВНЗ, розташованих у Херсонській або Миколаївській області.

Наказ МОН від 01.07.14 р. № 779 набуде чинності з дня опублікування. Готується до опублікування в «Офіційному віснику України» від 29.07.14 р. № 58.

Новини за темою:
До 1 вересня студенти мають можливисть перевестись з учбових закладів АР Крим.
Прийнято новий Закон про вищу освіту.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!