Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Ставки ввізного мита України та ЄС на 2017 рік

September 8, 2016

У поміч вітчизняним експортерам до ЄС та імпортерам з ЄС Мінекономрозвитку опублікувало рівні ставок увізного мита України, які будуть застосовуватись у 2017 році до імпорту товарів походженням з ЄС в рамках вільної торгівлі між Україною та ЄС.
Ставки ввізного мита, які будуть застосовуватись у ЄС по відношенню до товарів походженням з України, можна буде перевірити в режимі он-лайн на Інтернет ресурсі Європейської Комісії ExportHelpdesk у розділі «My export» за посиланням після 1 січня 2017 року.
Враховуючи, що впродовж 2017 року щодо низки товарів продовжуватиме діяти режим GSP, також підготовлено перелік товарів за кодами КН ЄС, ставки увізного мита по яких у 2017 році нижчі в рамках режиму GSP.
Нагадуємо, що для митного оформлення товарів в режимі вільної торгівлі необхідна наявність сертифікату перевезення товару EUR.1, який з 1 січня 2016 року видається митними органами ДФС на безоплатній основі. Для митного оформлення товарів в режимі GSP необхідна наявність сертифікату перевезення форми А, який видається ТПП.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Stavki-vvoznoj-poshliny-Ukraina-i-ES-na-2017-god.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!