Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

стартує Всеукраїнський конкурс

June 19, 2014

Шановні колеги!

Сьогодні Україна знаходиться в найглибшій за всю історію своєї незалежності економічній, політичній та соціальній кризі. Держава доведена до банкрутства, суспільство – до соціальної та гуманітарної катастрофи. Реальною стала загроза втрати Україною суверенітету і територіальної цілісності. Країна опинилася в кроці від фінансово-економічного колапсу. До критичного рівня погіршав діловий та інвестиційний клімат. Іноземні компанії і банки йдуть з України. Співпраця з міжнародними фінансовими інститутами зруйнована. Країна практично позбавлена потенціалу економічного відновлення

Проте Україна має багаті сільськогосподарські угіддя і мінеральні ресурси і цілком може стати провідною європейською державою з розвиненою економікою. І ми готові сприяти цьому процесу. Упродовж 23 років ми ведемо діяльність, направлену на підвищення професійного рівня спеціалістів обліку. У наших освітніх програмах беруть участь більше 90 000 українських бухгалтерів. 

Готуючись до конкурсу «Кращий бухгалтер України-2014», ми створили робочу групу із 400 бухгалтерів і власників (директорів) підприємств.
Ці люди допомогли нам сформулювати проблеми і завдання членів нашого професійного співтовариства. За результатами шести опитів ми виявили, що головний бухгалтер виконує вимоги податкових органів на 100 %, а вимоги власника (директора) – на 50 %.

Із чим це пов`язано? В Україні до революції 1917 року бухгалтер міг істотно впливати на справи компанії. За роки радянської влади він поступово втратив свою первинну роль. Бухгалтерський облік практично не впливав на економіку підприємства. 

І сьогодні власники компаній ставляться до бухгалтера як до представника держави і рідко прислухаються до його думки. 

У результаті досліджень ми з`ясували, що тільки 10 % власників підприємств (директорів) чекають від бухгалтера стратегічних рекомендацій із використання ресурсів компанії.

Ми віримо, що, повертаючи бухгалтерові його статус, ми допомагаємо не тільки компаніям, але й економіці країни в цілому.

Ми віримо, що нашій країні не потрібна матеріальна допомога ззовні. Спираючись на розсудливість підприємців малого і середнього бізнесу, ми здатні поліпшити стан економіки. І ми віримо, що зможемо підняти рейтинг професійного бухгалтера-практика!

Всеукраїнський бухгалтерський клуб «Баланс» ставить своїм завданням скоротити розрив між вимогами керівника підприємства і реальним станом справ. Навіть за умови, що відносини бухгалтера і державних органів залишаться колишніми...

У зв`язку із цим Всеукраїнський конкурс «Кращий бухгалтер України-2014» пройде під девізом:

«Бухгалтер – захисник прав підприємства перед державними органами! Я – бухгалтер! Я сприяю збереженню і примноженню активів компанії!»

Ми розуміємо, що поки що це тільки девіз, і він може бути далекий від реальності. Тому запрошуємо до участі в конкурсі тих бухгалтерів, які згодні із цією ідеєю і готові рухатися в даному напрямі.

20 червня 2014 року на урочистому відкритті 8-го Всеукраїнського бухгалтерського конгресу буде дано старт першому етапу конкурсу. Інформацію про умови й порядок його проведення дивіться на сайті www.ua-award.org
Залишилося менше місяця!
Не зволікайте з реєстрацією і зважуйтеся!

Аполлон ПОЗОВ,
кандидат економічних наук
президент Всеукраїнського бухгалтерського клубу «Баланс»

П`ять причин, чому Ви повинні брати участь у конкурсі!

Реєстрація www.ua-award.org

Гаряча лінія:
(067) 628 06 22 (Київстар)
(050) 590 37 12 (МТС)
(093) 635 74 53 (Life).

Новини за темою:

Усі деталі Всеукраїнського конкурсу "Кращий бухгалтер України" онлайн.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!