Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Станьте членом вищої ліги бухгалтерів-управлінців!

August 23, 2016

18 жовтня 2016 року Видавничо-консалтинговій компанії «Баланс-Клуб» виповнюється 25 років. За чверть століття нам вдалося створити унікальну, єдину у своєму роді освітню, консалтингову структуру. Можна сказати, що в нас у повному розумінні слова інноваційна компанія. Ми забезпечуємо наших клієнтів-бухгалтерів практичними рішеннями професійних проблем і даємо їм можливість самовдосконалення. Ми впроваджуємо інноваційні методики, використовуємо інноваційні підходи для того, щоб підняти престиж професії бухгалтера в суспільстві.

Річна сертифікація бухгалтерів, яка проводиться в рамках щорічного конкурсу «Кращий бухгалтер України», – один із наших найбільш значущих проектів, покликаний допомогти бухгалтерам побудувати успішну кар'єру й отримати заслужену пошану та визнання в керівника і колег. Конкурс проводиться вже вчетверте, і в ньому вже взяли участь 21 520 бухгалтерів.

[p3201]

Ви сумніваєтеся, чи варто вам брати участь у конкурсі? Тоді давайте замислимося над такими запитаннями.

Чому професійний розвиток став важливіший за кар'єрне зростання для бухгалтерів?

Бухгалтери – мудрі люди. Ми вимушені постійно вчитися: вивчати нововведення в методології обліку, освоювати нові програми автоматизації бухобліку, постійно стежити за змінами в нормативних актах. Ми зобов'язані розуміти значущість тих або інших розпоряджень. Вони часом суперечливі, але їх недотримання може обернутися для підприємства серйозними фінансовими втратами. У свою чергу, доскональне знання всіх тонкощів дозволить оптимізувати сплату податків законним способом.

Для чого бухгалтер учиться:

•  щоб забезпечити як свою особисту безпеку, так і економічну безпеку підприємства, зберегти надійне робоче місце і претендувати на хорошу премію від керівництва;

•  щоб у разі потреби пошуку нового місця роботи отримати вигідні пропозиції із працевлаштування (знайти високооплачувану роботу), адже роботодавці прагнуть залучати тільки висококваліфікованих фахівців.

Як ви думаєте, якому фахівцеві віддасть перевагу роботодавець при пошуку нового співробітника?

Звичайно, тому, хто регулярно піклується про підвищення своєї кваліфікації.

І сьогодні у вас є можливість підтвердити свій професіоналізм. А саме: пройти навчання з тестуванням та отримати престижні сертифікати-2016.

За традицією конкурс проводиться окремо серед фахівців комерційних підприємств і бюджетних організацій, а також для всіх – у номінації «Гордість професії».

1. Сертифікати для бухгалтерів комерційних підприємств:

•  сертифікат 1-го рівня (тестування) «Головний бухгалтер – експерт у галузі оподаткування та забезпечення економічної безпеки бізнесу»;

•  сертифікат 2-го рівня (тестування) «Головний бухгалтер – консультант керівника і власників бізнесу із фінансових питань»;

•  сертифікат 3-го рівня (творча робота) «Головний бухгалтер – партнер керівника і держави».

2. Сертифікати для бухгалтерів бюджетної сфери:

•  сертифікат 1-го рівня (тестування) «Головний бухгалтер – експерт у галузі фінансового планування і контролю за використанням бюджетних ресурсів»;

•  сертифікат 2-го рівня (тестування) «Головний бухгалтер – консультант керівника з питань управління бюджетними ресурсами»;

•  сертифікат 3-го рівня (творча робота) «Головний бухгалтер – партнер керівника і держави».

3. Номінація «Гордість професії» – спеціальний сертифікат переможцеві СМС-голосування (ураховуються голоси, віддані конкретному учасникові тими людьми, з якими він спілкується в житті та по роботі).

Наші сертифікати з року в рік користуються довірою в роботодавців. Власник сертифікату отримує заслужене визнання в колег-бухгалтерів та інших співробітників підприємства.

Більше за те, наші сертифікати є рекомендаційним листом для складання ідеального резюме бухгалтера, яке підвищує ваш рейтинг серед претендентів.

Відмітна особливість нашої сертифікації полягає в тому, що її проводить професійна спільнота бухгалтерів, куди входять висококваліфіковані бухгалтери-практики, бухгалтери-експерти ВКК «Баланс-Клуб» з багаторічним досвідом роботи. Сертифікація проводиться за підтримки Міністерства фінансів України, що свідчить про її високий статус та об'єктивність!

Перевірте себе – пройдіть тестування! Довідкові матеріали ви знайдете на www.uteka.ua у розділі «Школа бухгалтера: Просто про облік» (для комерційних підприємств) або «Школа бухгалтера – розпорядника бюджетних коштів» (для бюджетних установ), а також у журналах, практичному керівництві, книгах ВКК «Баланс-Клуб».

Станьте членами вищої ліги бухгалтерів-управлінців, яким довіряють власники, керівники та інвестори!

Дата старту конкурсу – 1 вересня 2016 року.

Щоб узяти участь у конкурсі, необхідно зробити всього чотири кроки:

1. Вивчіть умови конкурсу на сайті www.ua-award.org

2. Натисніть на кнопку «Реєстрація».

3. Пройдіть пробне тестування безплатно.

4. Заплатіть реєстраційний внесок.

Не зволікайте з реєстрацією – і дерзайте! Усім учасникам конкурсу бажаю успіху!

Аполлон ПОЗОВ,
кандидат економічних наук,
голова ради  громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!