Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Спонсор конкурсу "Кращий бухгалтер України"

September 2, 2015

[p2553]

«DeLaVie» - життя як натхнення!

Девіз нашої компанії – це керівництво до дії. Кожна ділова жінка індивідуальна і неповторна, і наша фірмова біжутерія, що відповідає найсучаснішим вимогам до якості, ексклюзивності, оригінальності та витонченості, підкреслить створений нею образ.
Незамінний подарунок для кожної жінки – люстерко. «DeLaVie» пропонує колекцію чудових люстерок, прикрашених кольоровою ювелірною емаллю і кристалами, усередині два люстерка (одне зі збільшенням).
Візитниця – це те, що завжди на очах у бізнес-леді, а брелоки прикрасять як зв'язку ключів, так і сумочку, клатч або гаманець.
Прикрасою робочого столу можуть стати настільні комплекти, виконані з натуральної шкіри та інкрустовані стразами, а також декоративні статуетки. Скріпки для паперів додадуть ділового «шику» робочому простору бізнес-леді.
Брошка – прекрасний діловий аксесуар, за допомогою якого можна зробити акцент у будь-якому місці: на лацкані жакета або на планці блузи, на талії у драпіровці або на декольте.
Пропонуємо вам широкий вибір брошок: у розсипу кристалів; з перлинами; у формі пера тощо.
Жіночі запонки, над дизайном яких працювала команда DeLaVie, виглядають елегантно й оригінально і стануть прекрасним доповненням до будь-якого костюма ділової модниці.

Більше про спонсора на сайті DeLaVie.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!