Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Спецрежим ПДВ: ДФС звертає увагу

September 2, 2015

Платникам податку на додану вартість, які провадять діяльність у сфері сільського господарства (лісового господарства або рибальства) та згідно зі статтею 209 розділу V ПК обрали спецрежим оподаткування (декларації 0121-0123), та у яких з моменту подання останньої декларації змінилися реквізити спецрахунку або які подають вказану декларацію вперше, необхідно подати декларації з податку на додану вартість за серпень 2015 року (або за перший звітний період) з достовірними актуальними реквізитами спеціального рахунку.
Зокрема, платники повинні вказати № спецрахунку, дані банку/органу, в якому відкрито рахунок (найменування, ЄДРПОУ, МФО).
Реквізити спеціального рахунку обов’язково вказуються при позитивному або нульовому значенні рядка 25.2 декларацій 0121-0123.
Надання достовірних та актуальних реквізитів спеціального рахунку є умовою перерахування на такі рахунки коштів з додаткових рахунків в системі електронного адміністрування податку, відкритих платникам відповідно п.2001.2 ПК та  призначених для перерахування коштів на їх спеціальні рахунки в установах банків та/або органах, що здійснюють казначейське обслуговування бюджетних коштів. Перерахування здійснюється за реквізитами такого спецрахунку платника, який зазначений у податковій звітності з ПДВ.

За матеріалами офіційного веб-порталу ДФС.

Нагадаємо, що граничний строк подання декларації з ПДВ за серпень – 21.09.15 р.

Новини за темою:
Що змінилося у системі електронного адміністрування ПДВ для с/г підприємств?
Зміни у заповненні платіжки на сплату податків, зборів, ЄСВ, відшкодування ПДВ.
Бухгалтери агропідприємств готуються до нових реалій податкового законодавства.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!