Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Спецкомісія розглядатиме скарги учасників відкритих торгів

May 17, 2017

Комісія з розгляду скарг та підготовки пропозицій щодо організації та проведення відкритих торгів (аукціонів) із продажу активів (майна) банків, які виводяться з ринку або ліквідуються, створюється при Фонді гарантування вкладів фізичних осіб як постійно діючий колегіальний орган.
Комісія буде займатися не тільки розглядом скарг та розробкою пропозицій щодо поліпшення проведення торгів, але і буде вживати заходів щодо запобігання та усунення порушень регламенту роботи електронної торговельної системи.
Учасник відкритих торгів, який вважає, що його права були порушені, подає скаргу в електронну торговельну систему, за адресою електронної пошти skarga_torgi@fg.gov.ua або за поштовою адресою Фонду з одночасним направленням копії такої скарги в адресу банку/оператора електронного майданчика, дії або бездіяльність яких оскаржуються.
Скарга повинна бути обов'язково оформлена за встановленою формою.
На розгляд Комісії скарга виноситься не пізніше 3 робочих днів із дня її реєстрації. При цьому рішення за результатами розгляду скарги повинне бути прийняте не пізніше 10 днів із дня її реєстрації.

Рішення Фонду гарантування вкладів фізосіб від 30.03.17 р. № 1302 набуде чинності із дня, що настає за днем опублікування.

Джерело: https://uteka.ua/.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!