Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Спільний семінар для бухгалтерів та керівників підприємств у м.Львів

June 2, 2014

28 травня Львівський обласний осередок Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» та Головне управління Міндоходів у Львівській області в адмінбудинку Головного управління Міндоходів у Львівській області провели черговий спільний семінар для бухгалтерів та керівників підприємств, установ та організацій Львівської області з метою більш детального ознайомлення з останніми змінами в законодавстві.

Із вступним словом до присутніх звернулися керівник Львівського обласного осередку ВГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» Олена Назарець та заступник начальника Головного управління Міндоходів у Львівській області Денис Шмигаль.

Учасники семінару, а їх було близько 100, отримали актуальну й вичерпну інформацію з таких питань:

1. Закон України від 27.03.14 р. № 1166-VII «Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні», із змінами, унесеними згідно із Законом України від 10.04.14 р. № 1200-VII) та роз’яснення Міністерства доходів і зборів щодо нововведень із 1 квітня 2014 року.

2. Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення трансфертного ціноутворення».

3. Про бюджетне відшкодування ПДВ у вигляді облігацій внутрішньої державної позики.

4. Щодо доступу українських товарів до ринку ЄС та створення сприятливих умов ведення бізнесу в Україні.

5. Про проект змін до Конституції України щодо децентралізації влади.

6. Актуальні питання обчислення та сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

7. Бухгалтерський та податковий обліки операцій з основними засобами.

Бухгалтери дуже раділи, що вдруге за місяць мали можливість на семінарах розглянути різні питання та отримати відповіді кваліфікованих фахівців та експертів ВБК на складні та проблемні запитання.

«Працюю бухгалтером понад 20 років. Хочу сказати, що ця професія дуже складна. Податків у нас багато і треба досконало знати податкове законодавство, яке, як відомо, часто змінюється. Отже, треба бути постійно в курсі останніх змін та нічого не упустити.  Мабуть, немає такої іншої сфери діяльності, де було б передбачено стільки штрафів. І я знайшла хорошу допомогу у відвідуванні семінарів львівського Клубу бухгалтерів. На таких заходах я завжди отримую відповіді на складні запитання. Така кваліфікована «швидка допомога» економить час бухгалтера, рятує від штрафів та дає впевненість у завтрашньому дні. Щира подяка вам за професіоналізм та турботу!» Жадковська А. Ю., головний бухгалтер  підприємства «Гарантія-Сервіс».
[i1386] 

 

 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!