Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Собко Світлана Олександрівна

August 15, 2014

[p1622]

Доброго вам дня!
Рада вітати вас на нашому сайті. Насамперед хочу подякувати всім нашим передплатникам, які цінують наші видання й залишаються з нами довгі роки, а також тим, хто вже прийняв рішення приєднатися до нашої компанії.
Мене звуть Собко Світлана Олександрівна і я очолюю Черкаський обласний осередок громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб».

ВБК – це єдине в Україні професійне співтовариство бухгалтерів, аудиторів та юристів. Завдання Клубу – підвищувати престиж професії бухгалтера, дати можливість розвиватися й навчатися в приємній атмосфері.
Завдяки регіональним представникам створений додатковий майданчик для спілкування між експертами редакції та бухгалтерами-практиками на системній основі – практичні семінари. Ми разом обговорюємо проблеми й шукаємо рішення. Ви набуваєте впевненості в собі та у своїх силах, задоволення від процесу спілкування з колегами. Для вас працюють понад 100 висококваліфікованих бухгалтерів-практиків і 60 експертів редакцій видань із багаторічним практичним досвідом. Редакції постійно співпрацюють із фахівцями центральних органів влади України, Міністерства фінансів. Кожний бухгалтер, присутній на семінарі, крім основних питань семінару може з'ясувати актуальні запитання для себе, поставивши їх лектору. Як лектори запрошуються експерти, кваліфіковані аудитори, викладачі. Ми хочемо досягнення впевненості керівників і бухгалтерів у майбутньому їх підприємства або бізнесу, зростання знань бухгалтерів у галузі бухгалтерського обліку та ефективного управління фінансами, стабільності компанії й упевненості в завтрашньому дні.

Я завжди відкрита для спілкування, можете зв'язатися із мною із приводу запитань, що виникли, завжди рада допомогти. Оберіть зручний для вас спосіб:

  • за телефоном: (067) 405-53-10, (093) 406-88-49
  • або письмово електронною поштою ck@b-club.com.ua.

Ми працюємо, аби зробити ваше професійне життя легшим!

З нами завжди є рішення!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!