Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Скільки коштують документи від Держгеокадастру

February 1, 2017

Наказом Мінагрополітики від 20.12.16 р.  № 555 затверджено Розмір фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру та її територіальні органи, та Порядок відшкодування цих витрат.
Цей Порядок визначає механізм відшкодування запитувачами інформації фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються Державною службою України з питань геодезії, картографії та кадастру (далі - Держгеокадастр) та її територіальними органами за запитом на інформацію.
Порядок застосовується у випадку, коли Держгеокадастр та його територіальні органи є належними розпорядниками інформації.

Документи за запитом на інформацію надаються безкоштовно:
- щодо інформації, яка становить суспільний інтерес;
- якщо задоволення запиту передбачає виготовлення копій документів обсягом, що не перевищує 10 сторінок;
- особі у разі надання інформації про неї.
Відшкодування запитувачами інформації фактичних витрат на копіювання або друк документів здійснюється у разі виготовлення більш як 10 сторінок запитуваних документів, починаючи з першої сторінки, відповідно до Розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру та її територіальні органи

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Ustanovlena-plata-za-dokumenty-ot-Derzhgeokadastru.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!