Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Скільки коштує конфіденційний зв`язок?

September 23, 2013

Затверджені Граничні тарифи на послуги конфіденційного зв`язку, які надаються споживачам у Національній системі конфіденційного зв`язку.
Органам державної влади та органам місцевого самоврядування, державним підприємствам, установам та організаціям, які фінансуються за бюджетні кошти, послуги конфіденційного зв`язку надаються відповідно до Порядку надання послуг конфіденційного зв`язку органам державної влади та органам місцевого самоврядування, державним підприємствам, установам та організаціям.
Іншим юридичним і фізичним особам послуги конфіденційного зв`язку надаються відповідно до договору між споживачем та оператором, який має право на надання таких послуг, у межах цих граничних тарифів.
Втратили чинність накази Департаменту спеціальних телекомунікаційних систем та захисту інформації СБУ від 14.07.04 р. № 56 та від 19.12.05 р. № 147, якими були затверджені діючі граничні тарифи.

Наказ Держспецзв’язку від 07.08.13 р. № 420 набуде чинності з дня опублікування (готується до опублікування в «Офіційному віснику України» від 01.10.13 р. № 73).

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!