Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Скільки грошей повинні везти іноземці в Україну

December 13, 2013

Затверджено Порядок підтвердження достатнього фінансового забезпечення іноземців та осіб без громадянства для в`їзду в Україну, перебування на території України, транзитного проїзду через територію України і виїзду за її межі та визначення розміру такого забезпечення.
Зокрема, для в`їзду в Україну, перебування на території України, транзитного проїзду через територію України та виїзду за її межі до іншої держави, якщо інше не визначено законами, повинні мати кошти в 20-кратному розмірі прожиткового мінімуму на одну особу з розрахунку на місяць, встановленого в Україні на день їх в`їзду в Україну з 1 грудня - 1176 * 20 = 23520 грн.
Також наведено формулу розрахунку забезпечення на планований термін візиту в Україну, згідно з якою іноземець повинен мати п`ятиденний запас фінансового забезпечення.
Контроль наявності достатнього фінансового забезпечення здійснюється при оформленні запрошень на отримання візи, безпосередньо під час оформлення віз для в`їзду в Україну і в ході здійснення прикордонного контролю через держкордон або продовження терміну перебування.

Постанова КМУ від 04.12.13 р. 884 набуде чинності з дня опублікування.
[d1018] 

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!