Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Сиренко Світлана Юріївна

August 15, 2014

[p1618]
Доброго дня!

Мене звуть Сиренко Світлана Юріївна, я голова відділення громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» у Дніпропетровській області.

Саме у Дніпропетровську в 2006 году ми вперше об`єднали професійних бухгалтерів, аудиторів і держслужбовців у Клуб для обговорення злободенних і неврегульованих питань у сфері обліку nf оподаткування і пошуку шляхів їх рішення.

За весь час діяльності Клубу ми провели більше 40 різних заходів, у яких узяли участь більше 3 500 бухгалтерів.

Сьогодні ми активно співпрацюємо з органами державної влади, органами місцевого самоврядування, науковими установами і профільними кафедрами ВНЗ. Наша мета – спільними зусиллями розробити сучасну методологію бухгалтерського обліку, яка відповідатиме потребам бухгалтерів в Україні.

Зараз в країні складний період, і бухгалтеру, як ніколи, потрібна професійна інформаційна підтримка. Для цього Всеукраїнський бухгалтерський клуб проводить безплатні семінари, тренінги, круглі столи.

Звертаюся до всіх бухгалтерів, керівників і власників підприємств. Якщо у вас на практиці виникають спірні ситуації у фінансовій сфері, не врегульовані законодавчо, звертайтеся за допомогою в Клуб бухгалтерів. Я прикладу максимум зусиль, щоб вирішити ваше конкретне питання. Саме в єдності наша сила, тільки разом ми можемо зробити дуже багато.

Наш Клуб завжди відкритий для вас, приєднуйтеся!

Телефонуйте мені, пишіть!

Тел.: (096) 616 31 28
тел./факс (056) 370-44-25 

e-mail: sirenko.s@balance.ua

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!