Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Бухоблік на лісогосподарських підприємствах. Читайте у листопаді!

November 24, 2017

Шановні колеги!

Редакція журналу "Баланс-Агро" № 44-1 надає можливості читачам підвищувати професійний рівень у практичний спосіб, доступній формі та зручний час! Кожен випуск нашого видання «Школа бухгалтера сільськогосподарської галузі» несе практичну цінність як для початківців у бухгалтерській сфері, так і досвідчених фахівців.
Пропонуємо до вашої уваги анонс публікацій «Школи бухгалтера сільськогосподарської галузі» за листопад 2017 року.

Облік коштів на рахунках у банку
У рубриці «Організація бухгалтерського обліку» ми продовжуємо висвітлювати питання обліку грошових коштів. Цього разу розповімо, як підприємству відкрити поточний рахунок у банку та раціонально організувати облік безготівкових розрахунків. А щоб допомогти вам із відображенням операцій, що можуть відбуватись із коштами на рахунках у банку, ми систематизували всі кореспонденції у зручний альбом проведень.

Організація обліку на лісогосподарських підприємствах
Ця стаття присвячена особливостям бухобліку таких специфічних для лісогосподарських підприємства об’єктів, як лісопродукція, процеси її заготівлі, переробки і реалізації, формування витрат тощо. У консультації детально висвітлено питання документального оформлення та обліку в умовах застосування електричних засобів.

Укладаємо договір із контрагентом: на що звернути увагу
Для оформлення будь-яких взаємовідносин між суб’єктами господарювання та контрагентами укладаються договори. У консультації розглянемо основні моменти укладення договору, порядок перевірки статусу контрагента та багато іншого.

Обшук на сільгосппідприємстві: коли можливий та на яких підставах
Зі статті ви дізнаєтесь, у яких випадках можуть проводити обшук на підприємстві, хто уповноважений на проведення такого обшуку, які підстави для цього тощо.

Матеріальна відповідальність бухгалтера
За загальним правилом, головний бухгалтер не є матеріально відповідальною особою, оскільки його посада не передбачає виконання робіт, безпосередньо пов’язаних зі зберіганням, обробленням, продажем (відпуском), перевезенням чи застосуванням у процесі виробництва переданих йому цінностей. Однак із цього твердження є й виняток. Тож у яких випадках бухгалтер несе матеріальну відповідальність? Це запитання часто виникає не лише в бухгалтерів, а й у керівників підприємств. Саме на нього і звернемо увагу в цій публікації.

І на завершення – тести для самоконтролю! Ви можете перевірити рівень оволодіння прочитаним матеріалом у себе та своїх колег.

Упевнені, наші консультації допоможуть вам створити та вести ефективний агробізнес.

Оформити передплату на видання «БАЛАНС-АГРО» на 2018 рік,
щоб отримувати корисні консультації, поради, відповіді на запитання
можна будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 374-86-29, (044) 521-03-95 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua;
· на сайті www.balance.ua у розділі «Магазин»;
· сплативши рахунок. Просто пройдіть за посиланням, роздрукуйте та оплатіть рахунок.

Завантажити рахунок

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!