Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Семінар у Львові: актуальна інформація для бухгалтерів та керівників підприємств

February 21, 2014

Львівський обласний осередок Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» та головне управління Міндоходів у Львівській області в адмінбудинку головного управління Міндоходів у Львівській області 20 лютого провели черговий спільний семінар для бухгалтерів та керівників підприємств, установ та організацій Львівської області з метою більш детально ознайомити з останніми змінами в оподаткуванні, з нововведеннями щодо звітування з податку на прибуток та податку на додану вартість.

Із вступним словом до присутніх звернулися голова Львівського обласного осередку ВГО «Всеукраїнський бухгалтерський Клуб» Олена Назарець та заступник начальника інформаційно-комунікаційного управління, начальник відділу взаємодії з громадськістю та масово-роз’яснювальної роботи Головного управління Міндоходів у Львівській області Роман Дидимус.

 

Учасники семінару, а їх було понад 70, отримали актуальну і вичерпну інформацію з таких питань:
 

1. Огляд змін у податковому законодавстві з 1 січня 2014 року.

2. Порядок заповнення податкових накладних і Реєстру виданих та отриманих податкових накладних у 2014 році.

3. Кампанія декларування доходів громадян за підсумками 2013 року.

4. Концепція загального декларування доходів громадян.

5. Порядок заповнення нової декларації з податку на прибуток за 2013 рік за формою,  затвердженою наказом Міністерства доходів і зборів від 30.12.13 р. № 872.

6. Про роботу Міністерства доходів і зборів щодо розробки та впровадження інструментів для стимулювання інвестиційної активності в Україні.

 

Теми, винесені на порядок денний семінару, висвітлили:
 

Вікторія Шихова, головний державний інспектор відділу взаємодії з громадськістю та масово-роз’яснювальної роботи інформаційно-комунікаційного управління Головного управління Міндоходів
у Львівській області;Олена Висоцька, сертифікований аудитор.

 

Усі присутні отримали вичерпні відповіді на свої запитання.

 

Компанія «Баланс-Клуб» запрошує всіх бажаючих відвідати наші безкоштовні семінари та отримати ще більше актуальної інформації. Графік проведення семінарів ви зможете знайти у нас на сайті.

 [i1222]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!