Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Семінар від Хмельницького обласного осередку: пост-реліз події 22 січня

January 28, 2015

Семінари від Хмельницького обласного осередку ГО «ВБК» дають можливість бухгалтерам почути думку податківців і отримати чіткі та зрозумілі пояснення.

22 січня 2015 року у приміщенні Хмельницького інституту МАУП відбувся семінар для бухгалтерів і керівників підприємств Хмельницької області. Організатор семінару – Хмельницький обласний осередок ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» за участю ГУ ДФС у Хмельницькій області. Лекторами були: Гуменюк А. Ф., сертифікований аудитор, кандидат економічних наук; Підгірний В. Б., заступник начальника управління юридичних осіб – начальник відділу контролю за декларуванням ПДВ ГУ ДФС у Хмельницькій області.
У семінарі взяли участь близько 550 бухгалтерів. Було розглянуто низку актуальних питань, зокрема, щодо податкової реформи (податок на прибуток, ПДФО, ПДВ, акциз, рентні платежі, місцеві податки, спрощена система оподаткування, податок на нерухомість та авто, електронне адміністрування ПДВ, яке стартує з 01.02.15 р.), зміни ставок та порядку утримання ЄСВ, військового збору, введення додаткового імпортного збору, новацій у застосуванні РРО, зміни системи держрегулювання трансфертного ціноутворення.
Інформація, надана бухгалтерам на семінарі, є досить актуальною та важливою, а аналіз нововведень - украй доречним та корисним.

На конкретні запитання щодо порядку електронного адміністрування ПДВ, змін у формах податкової накладної та реєстру податкових накладних, декларації з ПДВ, щодо ЄСВ, податку на прибуток, спрощеної системи оподаткування тощо  бухгалтери отримали чіткі та зрозумілі пояснення.

Загалом захід пройшов у форматі спілкування з аудиторією та вирішення суттєвих питань в дискусіях, що дуже сподобалося присутнім:

Бакай Ю. П., головний бухгалтер ТОВ «Аудитсофт»:
«Дякую компанії «Баланс-Клуб» за організацію семінару – вчасного та актуального. Висвітлено новини законодавства, актуальні на даний момент, у зрозумілій і доступній формі. Надано можливість поставити запитання, що цікавлять, та почути думку податківця. Бажаю вам подальшого натхнення у вашій нелегкій праці та процвітання».

Поліщук С. Б., головний бухгалтер ТОВ МВС «Трансбуд»:
«Семінар - відмінний! Надано чіткі роз’яснення найважливіших змін у прийнятому законі про Держбюджет на 2015 рік. Сподобався огляд податків, рекомендації з ведення бухгалтерського обліку. Дуже дякую!».
Миронюк А. Б., головний бухгалтер ПП «Підшипник»:

«Семінар мені дуже сподобався. Питання податкового та бухгалтерського обліку у 2015 році висвітлено дуже гарно! Дякую».

З нами завжди є рішення!

Ольга Ткач,
голова Хмельницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
km@b-club.com.ua

[i2092]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!