Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Cемінар бухгалтерів у м. Хмельницькому

June 2, 2014

27 травня 2014 року в актовій залі Хмельницького інституту МАУП відбувся тематичний семінар-практикум для бухгалтерів та підприємців Хмельницької області. Організатор семінару – Хмельницький обласний осередок ВГО ВБК. Лектор – сертифікований аудитор, канд. екон. наук Гуменюк А. Ф.

 У семінарі взяли участь більше 100 бухгалтерів та приватних підприємців. Тема семінару «Єдиний податок – зміни 2014 року для юридичних та фізичних осіб». Питання, які розглядались на семінарі, були актуальними, своєчасними та дуже необхідними. Цікавими були також запитання, які ставили бухгалтери. Дуже важливо, що на всі запитання були отримані чіткі та зрозумілі пояснення, які не потребують доповнення, надано необхідну інформацію. Дуже сподобалось спілкування з аудиторією та вирішення суттєвих питань у дискусіях. Усі учасники залишились задоволеними. Найбільше побажань від учасників семінару – це частіше проводити подібні заходи.

ТОВ «Птахофабрика «Волочиська», головний бухгалтер Кравцова Л. І., код 34708031:

«Проведення семінарів – це просто необхідно й актуально. Ми не тільки підтверджуємо свої знання, але й дізнаємося багато нового, підвищуємо свій професійний рівень. Чекаю нового семінару. Для мене актуальні питання – це відпустки, нарахування. Дуже вдячна».

РП у Хмельницькій області  Ткач О. П.

[i1380] 
из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!