Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

З 8 квітня зареєструвати бізнес та отримати довідку про підприємство можна онлайн

April 10, 2015

Мін′юст запровадив онлайн сервіси із отримання послуг підприємцями через Інтернет, без черг і хабарів, в режимі онлайн.
З 08.04.15 р. українці зможуть зареєструвати компанію, отримати і роздрукувати електронні виписки, витяги або довідки прямо на сайті, не виходячи з дому.
Мін′юст надав можливість створити запит на отримання документа за максимально розширеною кількістю критеріїв пошуку. Шукати можна за назвою компанії, за її засновниками, за директорами. Так само в режимі онлайн громадянин може отримати історичну довідку за всіма реєстраційними діями, які відбувалися в компанії з моменту її створення.
Для отримання довідки не потрібно жодних електронних цифрових підписів чи інших ідентифікаторів. Достатньо лише сплатити послугу власною банківською карткою.
Вартість отримання документа становитиме 45,68 грн. Ще 3 гривні у вигляді комісії сплачується Ощадбанку. Загальна сума за проведення операції – 48,68 грн. Це 75 % від вартості паперового аналогу.
Кожному документу присвоюється унікальний ідентифікаційний код. Банкір чи представник іншої установи зможе легко перевірити його достовірність, ввівши присвоєний номер на сайті.
Громадянину не потрібно повторно отримувати документ і повторно платити кошти. Сформовані виписка, витяг чи довідка протягом року зберігатимуться в архіві.
Раніше на отримання необхідних паперів підприємці витрачали від кількох годин до кількох днів, вистоювали в безкінечних чергах або мали платити за «пришвидшення» цієї процедури.

За матеріалами офіційного веб-сайту Мін′юсту.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!