Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

З 18 грудня в митній декларації потрібно вказувати відомості про особу, яка претендує на податковий кредит

December 18, 2014

Починаючи з 18.12.14 р. в митних деклараціях потрібно вказувати відомості про особу, яка буде претендувати на податковий кредит з ПДВ у розмірі відповідної сплаченої суми.

Маються на увазі відомості про податковий номер особи, яка буде претендувати на податковий кредит. Зокрема:

1) код ЄДРПОУ для платників податків, що включаються в даний реєстр (юрособи та відокремлені підрозділи юросіб - резидентів і нерезидентів);

2) реєстраційний номер облікової картки платника податків - фізособи, крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний контролюючий орган, і мають відмітку у паспорті про право здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта;

3) реєстраційний (обліковий) номер платника податків, який присвоюється контролюючими органами за структурою, встановленою в п. 2.3 наказу Мінфіну від 09.12.11 р. № 1588, платникам податків (окремим категоріям нерезидентів).

На паперовому примірнику митної декларації вищевказані відомості повинні відображатися в графі В МД у рядку, в якому вказані відомості про сплату ПДВ, додатково у квадратних дужках.

Лист ДФС від 15.12.14 р. № 15182/7/99-99-24-02-02-17.

Новини за темою:

Митні формальності при переміщенні товарів через межі ВЕЗ "Крим".

Особливості звільнення від ПДВ товарів, які ввозяться з ВЕЗ "Крим": роз’яснює ДФС.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!