Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

З 01.04.15 р. запроваджується оновлена форма № 1ДФ

March 19, 2015

Мінфіном затверджено нову форму Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) та Порядок його заповнення і подання податковими агентами.
Податковий розрахунок складається з двох розділів:
- у розділі І податкові агенти відображають, як і раніше, суми нарахованих (виплачених) доходів (як оподатковуваних, так і неоподатковуваних) та суми нарахованого (перерахованого) податку на доходи фізичних осіб;
- у розділі II податкові агенти зазначають загальну суму доходів у вигляді процентів, виграшів (призів) у лотерею та загальну суму податку. Також у розділі II форми № 1ДФ податкові агенти відображають інформацію про військовий збір (загальні суми нарахованих та виплачених доходів, з яких утримано військовий збір, загальну суму нарахованого та перерахованого до бюджету військового збору). Відомості про кожну фізичну особу, якій нараховано такі доходи, не зазначаються.
Вперше Податковий розрахунок за новою формою подається податковими агентами за I квартал 2015 року.
Форма № 1 ДФ подається окремо за кожний звітний квартал протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного кварталу. Кінцевий термін подання Податкового розрахунку за І квартал 2015 року - 12 травня  2015 року.
Наказ «Про затвердження форми Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) та Порядку заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку» набирає чинності з 01.04.15 р.

За матеріалами офіційного порталу ДФС у м. Києві.

Новини за темою:
Оприлюднена нова форма 1ДФ

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!